Achterstand bijspijkeren in Utrecht

Home
Achterstand bijspijkeren in Utrecht

Achterstand bijspijkeren in UtrechtVoor leerlingen die moeite hebben met een bepaald vak, hebben wij zeer ambitieuze docenten klaarstaan in Utrecht die de leerlingen in die vakken kunnen bijspijkeren.

Er is bijles voor leerlingen van het voortgezet onderwijs, maar ook voor leerlingen van de basisschool uit groep 4 t/m 8. Daarnaast is er ook huiswerkbegeleiding en kunnen leerlingen allerlei andere activiteiten doen.

De doelstellingen die hierbij centraal staan zijn:

  • Bijspijkeren van leerprestaties door extra lessen aan te bieden.
  • Leerlingen trainen in hoe zij effectief kunnen leren, plannen en samenwerken.
  • Verhelderen en oplossen van leervragen en leerproblemen d.m.v. huiswerkbegeleiding.
  • Perspectief geven aan hun schoolloopbaan door zelfontplooiing te stimuleren.
  • Verminderen van school achterstand en schooluitval.
  • Motiveren van maatschappelijke betrokkenheid en de ontwikkeling van talenten.

Met deze doelstellingen probeert Cemin de leerlingen het optimale uit zichzelf te laten halen. Door de ontwikkeling van hun persoonlijkheid en hun talenten kan hun zelfvertrouwen groeien, waardoor zij ook meer vertrouwen in zichzelf krijgen op school. Met de extra bijlessen kan Cemin de leerlingen bijspijkeren in hun achterstand, doordat Cemin gebruik maakt van 1-op-1 bijlessen, een weekendschool en huiswerkbegeleiding. De groepen zijn altijd klein, 5 tot 8 leerlingen, en hierdoor kan er goed aandacht besteedt worden aan de aandachtspunten van de leerlingen.

Daarnaast beidt Cemin ook hulp aan bij het plannen, maken en leren van het huiswerk. Dus woont u in Utrecht en omgeving en kan uw kind/leerling extra bijles gebruiken? Vraag een intakegesprek aan of meldt u hier meteen aan!

Copyright © 2006 - 2014 | Alle rechten voorbehouden Stichting Cemin