Bijles Utrecht

Home
Bijles Utrecht

Bijles Utrecht

Heeft uw kind moeite met bepaalde schoolvakken? Of heeft uw kind wat meer oefening nodig?

In Utrecht kunt u terecht bij Cemin, een organisatie die zich er op toelegt de schoolprestaties van basisschool- en middelbare leerlingen te verbeteren. Door uw kind(eren) bijles bij ons te laten volgen, krijgen ze steeds meer zelfvertrouwen in hun eigen kunnen.

In Utrecht zijn er veel bijlesmogelijkheden, maar wat Cemin zo bijzonder maakt, is dat alle bijles docenten erg toegewijd zijn en zij hebben vaak dezelfde (onderwijs)achtergrond, waardoor de leerlingen hen als een voorbeeld zien. En met behulp van een analyse worden aandachtspunten van de leerling in kaart gebracht en aan deze punten zal dan extra tijd gegeven worden om een achterstand in te halen. Met een gericht plan, voor elke leerling individueel, wordt er hard gewerkt aan de vakken die meer aandacht nodig hebben om de achterstand weg te werken.

De bijlessen van Cemin worden gegeven in Utrecht en is voor leerlingen uit groep 4 t/m 8 en leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Er kan bij Cemin een passend begeleidingsprogramma opgesteld worden volgens uw wensen, gericht op de behoefte aan begeleiding van de leerling.

De kosten van de bijles in Utrecht zijn €18,- per uur.

Vraag een intakegesprek aan of meldt u meteen hier aan.

Copyright © 2006 - 2014 | Alle rechten voorbehouden Stichting Cemin