Cemin samen met burgemeester Wolfsen op ontbijt!

Home
Nieuws
Cemin samen met burgemeester Wolfsen op ontbijt!

Cemin samen met burgemeester Wolfsen op ontbijt!

Bestuur Stg Cemin Ontbijt met college B & W.

Voorzitter Ahmet Akdeniz en Locatiedirecteur Yunus Kursuncu hebben deelgenomen aan de ontbijt samen met Aleid Wolfsen en wethouders Gilbert Isabella, Rinda den Besten, Jeroen Kreijkamp ,Victor Everhardt, Frits Lintmeijer op 8 mei die georganiseerd werd door Platform400jaar. Het ontbijt werd georganiseerd in het kader van 400 jaar handelsbetrekkingen tussen Nederland en Turkije. De bedoeling is dat de handelsbetrekkingen gevierd wordt, maar het jubileum wordt ook aangegrepen om kennis te maken met bestuurders.

Burgemeester begon voor het ontbijt met een welkomstwoord waarin hij vertelde over de goede samenwerking tussen Turkije en Nederland. Na lekker ontbeten te hebben kreeg Gurkan Celik het woord vanuit Platform400 waarin hij vertelde over hoe de organisatie is ontstaan en wat de doelen zijn voor het komende jaar.

Het ontbijt werd afgesloten doormiddel van het overhandigen van een unieke ebru schilderij aan de burgemeester en wethouders. Stg cemin heeft de ebru schilderij uitgereikt aan de wethouder onderwijs Jeroen Kreikamp.

Copyright © 2006 - 2014 | Alle rechten voorbehouden Stichting Cemin