D66-leider Alexander Pechthold bezoekt locatie Driebergen

Home
Nieuws
D66-leider Alexander Pechthold bezoekt locatie Driebergen

D66-leider Alexander Pechthold bezoekt locatie Driebergen

D66-leider Alexander Pechtold, een van de voornaamste voorvechters van meer investering in het onderwijs, heeft een bezoek gebracht aan de onlangs geopende locatie van Cemin in Driebergen. Bij dit bezoek werd Pechtold ontvangen door wethouder Van Oostrum, burgemeester Naafs en door algemeen directeur van Cemin de heer Göktaş.


Tijdens zijn bezoek heeft Pechtold een uitgebreide rondleiding gekregen, waarbij hij kennis heeft kunnen maken met de organisatie, ambities en werkmethode van Cemin. Ook heeft hij het onderwijsmateriaal dat gehanteerd wordt door Cemin ingezien.

Het Kamerlid gaf aan dat instellingen als Cemin onmisbaar zijn bij het bereiken van de leerlingen buiten school om. Daarnaast gaf hij aan dat instellingen als Cemin een belangrijke rol vervullen in het brede onderwijsaanbod in Nederland. Verder prees Pechtold de professionele en kwalitatieve aanbod van onderwijsondersteuning. Tevens gaf Pechtold aan dat hij in de toekomst bij bepaalde projecten graag een bijdrage zou willen leveren aan de projecten van Cemin. Tot slot heeft het Kamerlid een uniek cadeau in ontvangst genomen.

Copyright © 2006 - 2014 | Alle rechten voorbehouden Stichting Cemin