Entree 4-daagse

Home
Entree 4-daagse

Tijdens de schoolvakanties organiseert Cemin een Entree 4-daagse voor leerlingen uit groep 7.

Wat houdt de Entree 4-daagse in?
Gedurende vier dagen trainen de leerlingen uit groep 7 intensief met Entree-Toets opgaven van 10.00 uur t/m 14.00 uur. Nadat de opgaven zijn gemaakt, worden deze altijd besproken. Na de bespreking geeft Cemin als extraatje de antwoorden mee aan de leerlingen.

Na de intensieve training vindt er op alle vier de dagen een ontspannende activiteit plaats. Welke activiteiten dit zijn, wordt 1 à 2 weken van tevoren vastgesteld.

Op de vierde dag vindt er altijd een feestelijke afsluiting plaats. Meestal vindt deze activiteit buiten plaats. De stichting organiseert dan als het ware een mini-excursie. Hier worden ouders altijd nog over geïnformeerd per brief en/of telefoontje.

Tevens krijgen de leerlingen een rapport mee naar huis, waarop de behaalde resultaten te zien zijn. Ook worden de beste leerlingen, de eerste drie, beloond met prijzen.

Als uw kind hier aan mee wilt doen, dan is inschrijving en betaling vooraf verplicht. Daarnaast vragen wij een extra bijdrage voor de entree-trainingen tijdens de schoolvakanties. De extra bijdrage voor de Entree 4-daagse is  €50,- voor de Cemin leerlingen.

Copyright © 2006 - 2014 | Alle rechten voorbehouden Stichting Cemin