Het Win2Win project is gestart!

Home
Nieuws
Het Win2Win project is gestart!

Het Win2Win project is gestart!

Donderdag 16 oktober 2014  was het dan zover! De leerlingen van Sint Gregorius, allemaal VWO examenjaar leerlingen, zijn gekoppeld aan hun buddy’s! De Buddy’s zijn studenten aan de hogeschool of de universiteit die zich vrijwillig inzetten om deze jongeren te begeleiden in hun schoolloopbaan. De bedoeling is dat zij samen doelen stellen om een passend studiekeuze te kunnen maken. De eerste afspraken zijn al in hun agenda’s genoteerd.

De avond begon om 17.30 met lekkere hapjes en drankjes. Om 18.15 begonnen we met een korte presentatie over het project. Daarna hebben we d.m.v. onze sleutelbos, een kennismakingsspel gedaan. We hebben hard moeten lachen om de verhalen achter de sleutels die al jaren niet meer gebruikt zijn!

Na dit voorstelrondje hebben we kort gepauzeerd.

Na de pauze zijn de leerlingen gekoppeld aan hun buddy’s die hen de komende tijd zullen begeleiden. Ieder koppel kreeg de gelegenheid om verder te praten en elkaar beter te leren kennen. Vervolgens hebben ze hun eerste afspraak in hun agenda genoteerd voor een volgende ontmoeting.  In elk hoekje zat wel koppel, heel knus allemaal!

De eerste ontmoeting verliep heel fijn. Wij verheugen ons op de volgende bijeenkomst!

Mocht je hier ook aan willen deelnemen of heb je hier nog vragen over, neem dan gerust contact met ons op!

Copyright © 2006 - 2014 | Alle rechten voorbehouden Stichting Cemin