Oud minister Ella Vogelaar bezoekt Cemin

Home
Nieuws
Oud minister Ella Vogelaar bezoekt Cemin

Oud minister Ella Vogelaar bezoekt Cemin

Oud minister voor Wonen, Wijken en Integratie mevrouw Vogelaar bracht een bezoek aan Cemin. Mevrouw Vogelaar werd enthousiast ontvangen. De kinderen hadden van tevoren aangegeven dat ze er zin in hadden.


Na een warme eerste ontmoeting kreeg de oud minister de gelegenheid om kennis te maken met het bestuur van Cemin. Tijdens de kennismaking heeft Mevrouw Vogelaar verteld dat ze met plezier kwam.

Het begon leuk en zo zou het ook eindigen. Mevrouw Vogelaar was erg actief. Zo heeft de oud minister voor de klas gestaan en verschillende vragen gesteld en beantwoord. Hierbij kwamen de Vogelaar wijken aan de orde. De leerlingen werden allemaal gevraagd in welke wijk ze wonen en of ze bekend zijn met het begrip Vogelaar wijken. Met veel passie heeft ze verteld hoe de Vogelaar wijken zijn ontstaan en waar ze voor dienen.

Politiek kwam ook aan de orde. Zo heeft de oud minister verteld wat de taken zijn van een minister en hoe je er een kan worden. De leerlingen werden enthousiast gemaakt voor de politiek en niet tevergeefs, een aantal leerlingen hebben aangegeven dat ze graag minister willen worden.

Ten slotte kregen leerlingen de gelegenheid om vragen te stellen, waar de oud minister antwoord op gaf. De dag eindigde met een schitterende groepsfoto van de leerlingen en oud minister Ella Vogelaar.

Kortom een leerzame en gezellige dag voor de leerlingen en voor mevrouw Vogelaar die veel leerlingen wist te boeien.

Copyright © 2006 - 2014 | Alle rechten voorbehouden Stichting Cemin