Weekendschool Utrecht

Home
Weekendschool Utrecht

Weekendschool UtrechtHeeft uw zoon/dochter moeite met school? Is 5 dagen in de week te kort en heeft uw kind baat bij meer uren les? Dan bent u bij de weekendschool in Utrecht op het juiste adres!

Middels de weekendschool wordt ondersteuning geboden aan basisschoolleerlingen in een bepaald vak. In kleine groepen krijgen basisschoolleerlingen een dagdeel bijles. De nadruk ligt vooral op het vak Nederlands, waarin de leerlingen ondersteund worden in begrijpend lezen, spelling/grammatica en studievaardigheden. Ook krijgen de leerlingen rekenen en mens en maatschappij. Het doel van mens en maatschappij is de maatschappelijke betrokkenheid en de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen te stimuleren (normen en waarden, zelfvertrouwen, inleven in de ander etc.).

Het grootste voordeel van bijles op de weekendschool, is dat de groepen uit maximaal 8 leerlingen bestaan.  De begeleiders kunnen zo veel meer aandacht besteden aan de leerlingen, waardoor zij de informatie beter tot zich kunnen nemen. De eerst*e 4 weken krijgen de leerlingen nieuwe stof toegereikt, waarna er in week 5 een diagnostische toets plaatsvindt. De weken daarna zijn voor verdieping en herhaling van de stof om de leerlingen bij te spijkeren.

De weekendschool van Cemin wordt gegeven in Utrecht van 10.00u tot 13.30u en is voor leerlingen uit groep 4 t/m 8. In totaal worden er 33 weken lesgegeven. De kosten van de weekendschool in Utrecht zijn €10,- per uur.

Vraag een intakegesprek aan of meldt u hier aan.

Copyright © 2006 - 2014 | Alle rechten voorbehouden Stichting Cemin