Wereldrecord chemieles op dak van NEMO in Amsterdam

Home
Nieuws
Wereldrecord chemieles op dak van NEMO in Amsterdam

Wereldrecord chemieles op dak van NEMO in Amsterdam

Zaterdag 24 april hebben ruim vijfhonderd kinderen op het dak van NEMO in Amsterdam een chemieles gevolgd. Hiermee is een nieuw wereldrecord gevestigd. Ruim 70 leerlingen van Stichting Cemin hebben meegedaan aan de chemieles. Het wereldrecord werd ingeluid door prominenten, we willen mevrouw Vogelaar van harte bedanken voor haar aanwezigheid en steun.

Het Wetenschapsfestival waar Stichting Cemin als partner aan mee heeft gedaan laat zien en spelenderwijs ervaren dat het juist heel spannend is om te ontdekken hoe dingen in elkaar zitten! Het festival brengt leerlingen in een vroeg stadium in aanraking met wetenschap en techniek. Aantrekkelijke en educatieve tentoonstellingen bieden een oriëntatie op opleidingen en beroepsperspectieven in de bètasector.

In het weekend van 24 en 25 april was NEMO omgetoverd tot een grote markt vol kraampjes waar leerlingen uit het primair onderwijs en scholieren uit het voortgezet onderwijs hun wetenschappelijke projecten uitleggen. Daarnaast was er een spannende Roboticawedstrijd, waar de leerlingen van Stichting Cemin 3e zijn geworden, erg knap!  We zijn erg trots op jullie!

Ruim 10.000 bezoekers hebben het wetenschapsfestival bezocht.

Copyright © 2006 - 2014 | Alle rechten voorbehouden Stichting Cemin